söndag 25 mars 2012

Vattenfall och hästridning

Igår fick vi följa med familjen Fållsten på en utflykt till "Mork Fa" vattenfallet. Adam tyckte att det var spännande: "Är det ett riktigt vattenfall? Ååh, det är första gången jag ska få se ett vattenfall!". Vi klämde in oss alla 10 i deras bil och åkte iväg, 45 minuter tog det tror jag. Väl framme fick vi gå en kort liten promenad. Eliah fick några nya kompisar. Här går han med Dalie.



Så äntligen var vi framme.


Det var ett högt vattenfall! Det dånade när man gick nära, vattnet var klart och ganska kallt. Adam tittade och funderade. Sen ville han ge sig ut och upptäcka.




Eliah tyckte det var spännande med vattnet och kände lite på det.


Men det var nog egentligen lite för kallt för våra pojkar som vant sig vid vatten som är 30+ nere i Mae Phim :-)


Det var en härlig dag. Luften var renare än inne i Chiang Mai. Jättekul att hänga med trevliga människor, så vi är nöjda. Sen kom vi hem och däckade på hotellrummet. Det var ok det med :-)

Dagen innan hade vi varit på Chiang Mai Zoo för andra gången. Den här gången fick båda killarna prova på att rida en liten bit. Adam visste inte om han vågade först men så fort han satt på hästryggen sken han som en sol. Och när han ridit en stund ropade han "mamma, det är jätteroligt!". Eliah var mer fokuserad, höll i sig och tittade framåt. Det var nog mest spännande för hans del.



Vi får se om vi kan följa med mormor till ridhuset i Härnösand när vi kommer hem igen. Det vore roligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar